Grafički dizajn

Više od 74% ljudi stekne prvi dojam o vašem poduzeću na temelju promotivnih materijala. Promotivnim materijalima jasno predstavite kvalitetu, iskustvo i vrhunsku uslugu koju vaša tvrtka pruža.

Kada kupci pogledaju vaše promotivne materijale, imate samo nekoliko sekundi da privučete njihovu pozornost, tako da pročitaju ono što im imate za reći. Vašoj tvrtki trebaju materijali koji informiraju i motiviraju klijente da posluju s vama.

 • dizajn vizualnog identiteta

  Dizajn vizualnog identiteta

  Dizajn vizualnog identiteta

  Nazovite to branding ili dizajn vizualnog identiteta ovisno o tome što vam se više sviđa. Pomoći ćemo Vam da vaš vizualni identitet stvori upečatljiv prvi dojam, a da vaši marketinški i ostali materijali budu prepoznatljivi.

 • Dizajn logotipa

  Dizajn logotipa

  Dizajn logotipa

  Prije nego što počnete razmišljati o izradi posjetnice ili odabira boje za vaš memorandum, potreban vam je logotip. Uz ime tvrtke, ukrašen s malo boje, vaš logotip je najvažniji vizualni element vaše tvrtke, jer logo je temelj za sve druge promotivne materijale.

 • ilustracije

  Ilustracije

  Ilustracije

  Danas nema opravdanja da ilustracije koje koristite ne budu najviše kvalitete. Izrađujemo grafike koje tvrtke koriste u promociji svojih proizvoda i usluga. Ponosni smo na različitosti u našim ilustracijama.

 • Infografike

  Prikažite više informacija o svojoj tvrtki ili proizvodu na klijentima/kupcima putem infografike. Infografike kao spoj vizualnih elemenata kao što su znakovi, karte, mape, ili dijagrami olakšavaju razumijevanje određenog tekstualnog sadržaja.

 • promotivni materijali

  Promotivni materijali

  Promotivni materijali

  Promovirajte svoju tvrtku brošurama, letcima, plakatima, CD-ima, naljepnicama, oglasima u novinama i časopisima. Pružamo vam sve što ćete trebati da vaši materijali budu kvalitetno otisnuti.

 • Izrada fontova

  Izrada fontova

  Izrada fontova

  Izrada fontova