Photoshop ubrzani vikend tečaj

Photoshop ubrzani vikend tečaj

Htjeli bi na fotografijama promijeniti boju kose, popraviti ten i šminku, skinuti koju kilu ili pojačati mišiće? "Poboljšanu" objaviti na Facebook-u? Urediti auto ili cipele prije objave na oglsniku? Zamutiti, izbrisati ili promijeniti okolinu na fotografiji?

Ako vas zanima kako to radi, upoznajte moć Photoshopa u 20 školskih sati. Dobro, nećete baš odmah moći brzo i dobro retuširati fotografije, ali uz vježbu bit ćete sve bolji. No, i to će puno brže ići kad vam netko objasni kako se radi i koja tipka radi koju stvar, a alata i kombinacija tipki ima koliko hoćete.

Photoshop. Laptopi. Subota i nedjelja. Vi i ja. Vidimo se!

Naučite Photoshop - priručnik za polaznike

Naučite Photoshop - priručnik za polaznike

Svaki polaznik dobiva i "Naučite Photoshop - priručnik za polaznike" u kojem su na jasan način detaljno pojašnjene sve teme koje obrađujemo.

Što polaznici kažu?

Što polaznici kažu?

 • 1/18
  "Individualna poduka Illustratora u Elementsu je odlična jer daje mogućnost polazniku da sam odredi vrijeme i tempo poduke, a da se pritom ne prilagođava grupi polaznika. Polaznik radi na konkretnim primjerima iz prakse i dobije odgovor na sva postavljena pitanja. Polaznik dobiveno znanje na tečaju može odmah primijeniti na svojim zadacima, koje za vlastite potrebe ili potrebe poslodavca izrađuje nakon poduke."
  Karolina Škrpelj Pekara Dubravica
 • 2/18
  "Kao tvrtka odlučili smo početi izdavati magazin u svrhu još jednog marketinškog kanala. Nakon razgovora sa nekoliko grafičara i dizajnera, zaključili smo da je najbolje da educiramo nekoga iz naše tvrtke tko bi magazin grafički uređivao. Na kraju sam se osobno odlučila tim pozabaviti i stupila sam u kontakt sa g. Dominikom, što se pokazalo kao pun pogodak. Dogovorili smo privatna predavanja. G. Dominik bio je vrlo susretljiv oko dogovora termina. Predavanja su bila stručno i kategorički konceptirana, a g. Dominik jasan i razumljiv. Nakon što smo prošli osnove InDesign-a i Photoshop-a, ostatak predavanja tekao je u smjeru mojih konkretnih pitanja i želja. Nismo gubili vrijeme na nešto što sam smatrala da u to vrijeme nije bilo potrebno. Osim toga g. Dominik je uvijek bio dostupan i od pomoći telefonski. Rekla bih da sam u vrlo kratkom roku, od nekog tko nikada nije koristio InDesign i Photoshop, postala solidan znalac i svakodnevni korisnik oba programa zahvaljujući upravo g. Dominiku čiju poduku bih apsolutno svakome preporučila."
  Jasna Biliškov Barun Biliškov nekretnine
 • 3/18
  "S Dominikom sam prošla prva dva stupnja InDesigna. Prije poduke nisam imala nikakvo predznanje. Sada, mogu samostalno izrađivati brošure, letke, obrasce, bannere, ... Odličan je učitelj, s puno strpljenja i talentom da znanje na jednostavan način prenese na svoje učenike J. Sve pohvale za strukturu, dinamiku i sadržaj vježbi koje je prilagodio mojim potrebama. Svakako ga preporučujem!"
  Marijana Koprivnjak Overseas Trade Co.Ltd. d.o.o.
 • 4/18
  "Profesionalan pristup i fleksibilnost, kao i stpljivost u radu oduševile su me kao polaznika tečaja. Vrlo konkretni odgovori na svaki moj upit pokazuju da je Dominik fokusiran da prenese znanje na najbolji mogući način. Naša suradnja će se sigurno nastaviti i u budućnosti."
  Kristina Duran IKEA
 • 5/18
  "Osim što odlično vlada područjem o kojemu podučava, Dominik je i izvrstan predavač. Program Photoshopa je odlično strukturiran, i lako ga je pratiti, čak i polaznicima koji se prvi put s njime susreću. Dominik je fokusiran na to da na polaznike prenese maksimum u raspoloživom vremenu. Pa ipak, spreman je više puta ponoviti ono što je tijekom vježbi ostalo nejasno, tako da već osnovni tečaj pruža dobru osnovu za samostalan rad."
  Egli Ilić Life Coach i Copywriter
 • 6/18
  "Išla sam na početni tečaj za Photoshop i bila sam jako zadovoljna kvalitetom i sadržajem predavanja. G. Popović ima neizmjerno puno strpljenja za polaznike kojima je PS potpuna nepoznanica, objašnjava kratko i jasno i nije mu problem ponoviti onima koji ne razumiju. Dobiveni materijali su također bili dobri tako da je bilo lako pratiti sadržaj i u slučaju izostanka s kojeg sata. Sve u svemu, money well spent ;)"
  Irena 'Ayreen' Milina Octopus piercing studio
 • 7/18
  "Dominik je izvrstan predavač, koji jako dobro prenosi znanje. Tečaj 1 na 1 omogućuje potpunu koncentraciju i fokus na stvari koje su Vama najbitnije. Nakon završenog 1 stupnja tečaja u mogućnosti ste samostalno koristiti se InDesignom."
  Irina Babojelić Otto Bock Adria d.o.o.
 • 8/18
  "Pohađala sam osnovni tečaj Adobe Photoshopa kojeg je održavao g. Dominik Popović. Izuzetno kvalitetan predavač kojeg bih svakako preporučila i zbog kojeg bih se ponovno odlučila na neki drugi tečaj. Jasno i detaljno predavanje omogućavalo je da nastavu pohađaju potpuni početnici. Također su mi se svidjeli individualan pristup, te solidaran nastavak zadataka tek kada bi svi uspjeli riješiti zadan korak. Profesorova dostupnost te mogućnost da se postavi pokoje dodatno pitanje "za one koji žele znati više" mi se također svidjelo. U svakom slučaju sve pohvale."
  Tihana Jurković Logro j.d.o.o.
 • 9/18
  "Zahvaljujem se Dominiku Popoviću na strpljivosti i susretljivosti. Odličan predavač! Dobro osmišljena i vrlo edukativno poduka.Svakako da daljnju preporuku."
  Mirella Sterle Nail Salon Mirella
 • 10/18
  "Poduka iz InDesign-a kod Dominika je bila vrlo korisna i odlično odrađena. Dominik je sistematičan, temeljit i strpljiv te je način rada prilagodio mojim interesima i prethodnom znanju. Također je bio vrlo fleksibilan u organiziranju termina te se prilagodio mom rasporedu."
  Jelena Stanić HrEco obrt za intelektualne usluge
 • 11/18
  "Preporuka za firmu Elements, profesionalno i stručno osoblje. Nakon bazičnih poduka iz Illustratora i Photoshopa dobio sam važno iskustvo za rad i daljnje samostalno istraživanje navedenih paketa bez nekog predznanja u samo nekoliko školskih sati. Vrlo fleksibilno vrijeme održavanja poduka."
  Danijel Belina Obrt Automont Belina
 • 12/18
  "Pohađao sam početni tečaj Photoshopa kojeg je vodio g. Dominik. Uz obilje primjera i dobru volju, g. Dominik je prenio na sve nas znanje o Photoshopu izuzetno profesionalno i svakome razumljivo. Nastavite tako."
  Boris Golub
 • 13/18
  "Poduka se odvijala u maloj grupi polaznika u kojoj se g.Dominik, kao predavač, mogao posvetiti svakom polazniku. Predavač je bio stručan te izuzetno strpljiv i spreman odgovoriti na svako postavljeno pitanje. Posebno cijenim i dodatnu pomoć i savjete nakon završenog tečaja što mi je jako pomoglo u daljnjem poslovnom usavršavanju i napredovanju."
  Mirta Zlatar
 • 14/18
  "Pohađala sam tečaj Photoshopa i InDesigna koji je vodio g. Popović i mogu ga samo pohvaliti. Sjajan je predavač - izuzetno stručan i strpljiv, pristupačan i zainteresiran za sva dodatna pitanja polaznika. Svaki je sat donio pripremljeni materijal, te je bio otvoren i za komunikaciju mailom u slučaju bilo kakvih pitanja ili nedoumica. Predavanja su bila vrlo sistematična i dobro organizirana, zbog čega mi je tečaj bio od velike koristi, te bih svakako preporučila g. Popovića kao predavača svakome tko želi u kratkom roku ovladati nekim od ovih programa."
  Mirta Atlija
 • 15/18
  "Gospodin Dominik Popović izvrsno poznaje materiju iz Photoshopa i InDesigna...Što je najvažnije...ima posebnu sposobnost da na vrlo jasan i jednostavan način prenese znanje na učenika. Osim toga... vrlo je pozitivan i neposredan u kontaktu...Može ga se sve pitati bez imalo ustručavanja...jer...ima neograničeno strpljenje i uporan je dok nije siguran da je učeniku sve potpuno jasno. Drži se striktno dogovorenih termina i nikad ne kasni. S poštovanjem mu šaljem jedno veliko HVALA :-)"
  Željana Angelina Županović
 • 16/18
  "Početni tečaj Photoshopa, Dominik: učitelj koji ima znanje, i zna kako ga prenijeti dalje: strpljiv, jasan i precizan. Uz sve naučeno, usadio i želju za još učenja i usavršavavanja - divno."
  Aleksandra Dukić
 • 17/18
  "Dominik Popovic je izvrstan predavac, koji svoje znanje vrlo lako prenosi na druge. Strpljiv je, te su predavanja vrlo dataljna, zanimljiva i efektivna."
  Katja Hamin
 • 18/18
  "Izvrstan predavač, naoružan strpljenjem za početnike. Puno novih i korisnih informacija stekla sam ovim tečajem te isto preporučujem svakom novom početniku. Isplati se!"
  Katarina Franković

Opće informacije o Adobe tečajevima

Poduke su individualne i zato možemo kombinirati ono što vama zaista treba.

Neograničen je broj pitanja koje mozete postaviti.

Nema grupnih poduka, svaki polaznik je sam i svi savjeti su individualni i povjerljivi.

Moguće je obraditi bilo koju temu, po vasoj želji.

Naučit ćete kako biti efikasni, kako riješiti probleme, malo i o teoriji grafike kako bi znali pripremiti vaše materijale za web ili tisak.

Dopušteno je pitati bilo što, niti jedno pitanje neće ostati neodgovoreno.

Lekcije mogu biti kompletno smisljene s naše strane ili možete sami predložiti lekciju koju želite naučiti ili pomoć sa vašim idejama/materijalima.

Poduke možemo odrzati na Hrvatskom i Engleskom jeziku.

Cijena i plaćanje

Svaki stupanj traje 20 školskih sati a cijena je 1.400 kuna (70,00 kn / školski sat). Plaćanje je avansno po ponudi za cijeli tečaj uz naknadni dogovor oko termina i dinamike. Uplatu je potrebno izvršiti najkasnije 1 dan prije prvog dogovorenog termina.

Vrijeme i dinamika održavanja poduka

Termin radnim danom od ponedjeljka do petka prema dogovoru unutar ili nakon radnog vremena.

Termini subotom su: 09.00-12.00.

Dinamika održavanja termina je minimalno 3 školska sata po terminu kako bi kvalitetno dovršili temu/vježbu.

Radni materijali

Skripte imamo za početni tečaj Photoshopa, Illustratora i InDesigna.

Vježbe su osigurane. Ako imate osobni projekt oko kojeg želite pomoć, možemo raditi i sa vašim dokumentima.

Računalo za vas je spremno pa ne trebate nositi laptop (osim ako Vam nije lakše raditi na vašem računalu).

In House Edukacije

Ako imate potrebu za većim brojem polaznika (grupa u kompaniji ili grupne poduke) u tom slučaju potrebno je osigurati vaš prostor, računala s predinstaliranim softwareom. Dva ili više sudionika iz istog društva imaju pravo na 15% popusta. Kod In House edukacija, u ponudu će biti uvršteni i troškovi dolaska i odlaska s lokacije, ovisno o udaljenosti. Dolasci na lokaciju na području Zagreba iznose 60,00 kn + PDV.

Mi Vam možemo uštedjeti vrijeme

Ako imate posebne zahtjeve kao što su:
- poduke u Vašim prostorijama
- poduka za više zaposlenih
- fleksibilno vrijeme poduka
- online poduke (preko interneta)
- poduke izvan Zagreba/Hrvatske
- poduka na engleskom jeziku, itd.

Možemo se dogovoriti oko izvođenja poduka tako da i Vi i mi budemo zadovoljni.

Rezervacija termina

Termine je moguće rezervirati i prije uplate. Odjava rezervacije za pojedini termin se može prebaciti na drugi slobodan termin. Slobodni termini se rezerviraju od strane svih zainteresiranih tako da je moguće da će nakon ažuriranja prijava/odjava stanje slobodnih termina biti drugačije. Pregled slobodnih termina (u kojima bi rezervirali barem 3 školska sata) pogledajte u nastavku.

Slobodni termini

Rujan 2019.
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Nema slobodnih termina
13
Nema slobodnih termina
14
Nema slobodnih termina
15
16
9:00-12:00
13:00-16:00
17:00-20:00
17
9:00-12:00
13:00-16:00
17:00-20:00
18
9:00-12:00
13:00-16:00
17:00-20:00
19
9:00-12:00
13:00-16:00
17:00-20:00
20
9:00-12:00
13:00-16:00
17:00-20:00
21
9:00-12:00
13:00-16:00
22
23
9:00-12:00
13:00-16:00
17:00-20:00
24
9:00-12:00
13:00-16:00
17:00-20:00
25
9:00-12:00
13:00-16:00
17:00-20:00
26
9:00-12:00
13:00-16:00
17:00-20:00
27
9:00-12:00
13:00-16:00
17:00-20:00
28
9:00-12:00
13:00-16:00
29
30
9:00-12:00
13:00-16:00
17:00-20:00
 
Listopad 2019.
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
  1
9:00-12:00
13:00-16:00
17:00-20:00
2
9:00-12:00
13:00-16:00
17:00-20:00
3
9:00-12:00
13:00-16:00
17:00-20:00
4
9:00-12:00
13:00-16:00
17:00-20:00
5
9:00-12:00
13:00-16:00
6
7
9:00-12:00
13:00-16:00
8
9:00-12:00
13:00-16:00
17:00-20:00
9
9:00-12:00
13:00-16:00
17:00-20:00
10
9:00-12:00
13:00-16:00
17:00-20:00
11
9:00-12:00
13:00-16:00
17:00-20:00
12
9:00-12:00
13:00-16:00
13
14
9:00-12:00
13:00-16:00
15
9:00-12:00
13:00-16:00
17:00-20:00
16
9:00-12:00
13:00-16:00
17:00-20:00
17
9:00-12:00
13:00-16:00
17:00-20:00
18
9:00-12:00
13:00-16:00
17:00-20:00
19
9:00-12:00
13:00-16:00
20
21
9:00-12:00
13:00-16:00
22
9:00-12:00
13:00-16:00
17:00-20:00
23
9:00-12:00
13:00-16:00
17:00-20:00
24
9:00-12:00
13:00-16:00
17:00-20:00
25
9:00-12:00
13:00-16:00
17:00-20:00
26
9:00-12:00
13:00-16:00
27
28
9:00-12:00
13:00-16:00
29
9:00-12:00
13:00-16:00
17:00-20:00
30
9:00-12:00
13:00-16:00
17:00-20:00
31
9:00-12:00
13:00-16:00
17:00-20:00
 

Gdje smo