Pročitajte ocjene i komentare polaznica i polaznika Photoshop, Illustrator i InDesign tečajeva.

Što polaznici kažu?

"Budući da nam je bila potrebna poduka iz Adobe Illustratora i Photoshopa dogovorili smo sa firmom Elements individualnu poduku. Fleksibilnost u dogovoru oko termina te prilagodba našim potrebama, ciljana pitanja i konkretni primjeri kako bi odmah stečeno znanje mogli primijeniti u praksi. Osmišljavanje i izrada oglasa i letaka za tisak i primjeri za web, prilagođavanje formata logotipa. Na sva pitanja dobili smo odgovore i u vrlo kratkom roku omogućeno nam je da samostalno koristimo Illustrator i Photoshop u svakodnevnom poslu. Svakako preporuka ukoliko vam je potrebno poslovno ili privatno korištenje sličnih programa."
Sanja Mandić i Snježana Hrs, Croatia Airlines - marketing

"The Photoshop and InDesign trainings were informative, clear and easy to follow. The trainings were tailored to meet our needs, I was able to learn the fundamentals of these programs and best of all, the training has inspired new and creative ideas for future projects. I highly recommend trainer Dominik, the training courses and value the positive and constructive feedback of my work."
Djelatnica veleposlanstvo Finske

"Dominik je odličan predavač koji se na individualnoj poduci iz Ilustratoora maksimalno prilagodi prethodnom znanju i željama klijenta, koje ponekad idu i van opisa i planiranog tečaja. Učenje uz stvarne primjere iz klijentove tvrtke su od velikog značaja. Također izuzetno cijenimo što se Dominik osim tematikom tečaja, prilagodio i vremenu održavanja tečaja, što je uz svakodnevne poslove zahtjevno za iskombinirati. Nakon završenog tečaja Dominik nam je ostao na raspolaganju za sva dodatna pitanja, što je od velike pomoći pogotovo kada krenete u samostalni rad sa novim stečenim znanjem."
Sonja Zorić, voditelj marketinga, INsig2 d.o.o.

"Gospodin Dominik Popović je profesionalan i predan svom poslu. Budući da je stručnjak za programe Adobe Ilustrator i InDesign uspješno je prenio svoje znanje našim djelatnicima. Kao pozitivne strane tečaja ističemo individualnu poduku primjerenu potrebama naših djelatnika, veliki broj praktičnih primjera i savjeta, fleksibilnost u dogovoru oko termina i mjesta održavanja tečaja te točnost i organiziranost predavača, koji je i izvan nastave stajao na raspolaganju za pojašnjenja i dodatnu pomoć. S obzirom na naše ugodno iskustvo s gospodinom Popovićem zadovoljstvo nam je preporučiti ga kao iskusnog predavača."
Mag. Roman Rauch, direktor, Austrijsko Veleposlanstvo – Trgovinski odjel

"Lijepi pozdrav. Završila sam početni tečaj Photoshopa u trajanju od 20 školskih sati i ovim putem bi htjela izraziti svoje zadovoljstvo uslugom. Tečaj je koristan, zanimljiv i zahvaljujući predavaču lako savladiv. Naučeno će mi koristiti u izradi objava i u obradi slika za web i facebook stranicu. Za osobnu upotrebu koja podrazumjeva obradu fotografije prije izrade ili objave. Atmosfera je ugodna i motivirajuća i sigurno ću preporučiti svima."
Matea Minarski, Auto Maritea

"Individualna poduka Illustratora u Elementsu je odlična jer daje mogućnost polazniku da sam odredi vrijeme i tempo poduke, a da se pritom ne prilagođava grupi polaznika. Polaznik radi na konkretnim primjerima iz prakse i dobije odgovor na sva postavljena pitanja. Polaznik dobiveno znanje na tečaju može odmah primijeniti na svojim zadacima, koje za vlastite potrebe ili potrebe poslodavca izrađuje nakon poduke."
Karolina Škrpelj, Pekara Dubravica

"Kao tvrtka odlučili smo početi izdavati magazin u svrhu još jednog marketinškog kanala. Nakon razgovora sa nekoliko grafičara i dizajnera, zaključili smo da je najbolje da educiramo nekoga iz naše tvrtke tko bi magazin grafički uređivao. Na kraju sam se osobno odlučila tim pozabaviti i stupila sam u kontakt sa g. Dominikom, što se pokazalo kao pun pogodak. Dogovorili smo privatna predavanja. G. Dominik bio je vrlo susretljiv oko dogovora termina. Predavanja su bila stručno i kategorički konceptirana, a g. Dominik jasan i razumljiv. Nakon što smo prošli osnove InDesign-a i Photoshop-a, ostatak predavanja tekao je u smjeru mojih konkretnih pitanja i želja. Nismo gubili vrijeme na nešto što sam smatrala da u to vrijeme nije bilo potrebno. Osim toga g. Dominik je uvijek bio dostupan i od pomoći telefonski. Rekla bih da sam u vrlo kratkom roku, od nekog tko nikada nije koristio InDesign i Photoshop, postala solidan znalac i svakodnevni korisnik oba programa zahvaljujući upravo g. Dominiku čiju poduku bih apsolutno svakome preporučila."
Jasna Biliškov Barun, Biliškov nekretnine

"S Dominikom sam prošla prva dva stupnja InDesigna. Prije poduke nisam imala nikakvo predznanje. Sada, mogu samostalno izrađivati brošure, letke, obrasce, bannere, ... Odličan je učitelj, s puno strpljenja i talentom da znanje na jednostavan način prenese na svoje učenike J. Sve pohvale za strukturu, dinamiku i sadržaj vježbi koje je prilagodio mojim potrebama. Svakako ga preporučujem!"
Marijana Koprivnjak, Overseas Trade Co.Ltd. d.o.o.

"Kao polaznik mnogih i različitih tečaja imam potrebu da kažem sljedeće: poduka iz InDesign-a koju sam imala kod gosp. Dominika Popovića, Adobe Certified Expert-a je zaista potvrdila da je gosp. Dominik expert u tom području. Puno važnije je da ima tu jednu rijetku empatičnost i fleksibilnost prema klijentima (što je u mom slučaju) do neočekivanih granica. Bitno je napomenuti njegovu osobnu smirenost i i posvećenost početniku - polazniku (veoma rijetku ), koja u startu puno znači u savladavanju nepoznatog gardiva. Moje osobno zadovoljstvo naučenim kao i načinu na koji sam učila je zaista veliko. Smatram svojom profesionalnom i ljudskom obavezom da ga, kao takvog, preporučim svima kojima je ta vrsta usluge potrebna."
Goradna Đerić dipl.ing.arh., Nauportus-c d.o.o.

"Profesionalan pristup i fleksibilnost, kao i stpljivost u radu oduševile su me kao polaznika tečaja. Vrlo konkretni odgovori na svaki moj upit pokazuju da je Dominik fokusiran da prenese znanje na najbolji mogući način. Naša suradnja će se sigurno nastaviti i u budućnosti."
Kristina Duran, IKEA

"Osim što odlično vlada područjem o kojemu podučava, Dominik je i izvrstan predavač. Program Photoshopa je odlično strukturiran, i lako ga je pratiti, čak i polaznicima koji se prvi put s njime susreću. Dominik je fokusiran na to da na polaznike prenese maksimum u raspoloživom vremenu. Pa ipak, spreman je više puta ponoviti ono što je tijekom vježbi ostalo nejasno, tako da već osnovni tečaj pruža dobru osnovu za samostalan rad."
Egli Ilić Life Coach i Copywriter

"Išla sam na početni tečaj za Photoshop i bila sam jako zadovoljna kvalitetom i sadržajem predavanja. G. Popović ima neizmjerno puno strpljenja za polaznike kojima je PS potpuna nepoznanica, objašnjava kratko i jasno i nije mu problem ponoviti onima koji ne razumiju. Dobiveni materijali su također bili dobri tako da je bilo lako pratiti sadržaj i u slučaju izostanka s kojeg sata. Sve u svemu, money well spent ;)"
Irena 'Ayreen' Milina, Octopus piercing studio

"Dominik je izvrstan predavač, koji jako dobro prenosi znanje. Tečaj 1 na 1 omogućuje potpunu koncentraciju i fokus na stvari koje su Vama najbitnije. Nakon završenog 1 stupnja tečaja u mogućnosti ste samostalno koristiti se InDesignom."
Irina Babojelić, Otto Bock Adria d.o.o.

"Osim što je odličan poznavatelj Adobe alata Dominik je izvrstan i elokventan predavač koji zna prenijeti znanje i zainteresirati polaznika za dodatnim učenjem i napredovanjem. Uz to je strpljiv, staložen, vrlo jasan i konkretan u objašnjavanju tematike. Poduka Adobe Illustratora bila je vrlo zanimljiva, detaljna i raznolika. Svakako preporučam!"
Branka Padovan Đurov, Springsonic d.o.o.

"Koristili smo usluge grafičkog dizajna, te poduka iz istog i nismo mogli bolje odabrati. Odlično napravljen posao s našim logom. Profesionalnost na visokoj razini. Obraća se pozornost na to što govorite tijekom konzultacija te se vaše želje detaljno prenose na dizajn. Edukacije su konkretne, jasne i učinkovite, s puno praktičnih i primjenjivih primjera i vježbi. Gospodinu Dominiku svaka čast na trudu i znanju, zaista za svaku pohvalu!"
Petra Matković, Viloma Design d.o.o.

"Pohađala sam osnovni tečaj Adobe Photoshopa kojeg je održavao g. Dominik Popović. Izuzetno kvalitetan predavač kojeg bih svakako preporučila i zbog kojeg bih se ponovno odlučila na neki drugi tečaj. Jasno i detaljno predavanje omogućavalo je da nastavu pohađaju potpuni početnici. Također su mi se svidjeli individualan pristup, te solidaran nastavak zadataka tek kada bi svi uspjeli riješiti zadan korak. Profesorova dostupnost te mogućnost da se postavi pokoje dodatno pitanje "za one koji žele znati više" mi se također svidjelo. U svakom slučaju sve pohvale."
Tihana Jurković, Logro j.d.o.o.

"Zahvaljujem se Dominiku Popoviću na strpljivosti i susretljivosti. Odličan predavač! Dobro osmišljena i vrlo edukativno poduka.Svakako da daljnju preporuku."
Mirella Sterle, Nail Salon Mirella

"Poduka iz InDesign-a kod Dominika je bila vrlo korisna i odlično odrađena. Dominik je sistematičan, temeljit i strpljiv te je način rada prilagodio mojim interesima i prethodnom znanju. Također je bio vrlo fleksibilan u organiziranju termina te se prilagodio mom rasporedu."
Jelena Stanić, HrEco obrt za intelektualne usluge

"Preporuka za firmu Elements, profesionalno i stručno osoblje. Nakon bazičnih poduka iz Illustratora i Photoshopa dobio sam važno iskustvo za rad i daljnje samostalno istraživanje navedenih paketa bez nekog predznanja u samo nekoliko školskih sati. Vrlo fleksibilno vrijeme održavanja poduka."
Danijel Belina, Obrt Automont Belina

"Iznimno sam zadovoljna s tečajem Photoshopa zbog individualnog pristupa, načina rada i vježbi koje je Dominik pripremio. Već sam za vrijeme tečaja počela raditi u programu zbog posla, tako da sam na satu mogla razjasnit sve nedoumice koje sam imala. Definitivno preporučujem, ako želite brzo, temeljito i efikasno naučiti ovaj program."
Ivana Srebočan

"Na poslani upit za individualni početni tečaj Photoshopa od g. Dominika Popovića sam dobila odgovor u kojem je bilo sve objašnjeno do najsitinijih detalja (način izvođenja, termini, cijene, preporuke). Iz toga sam zaključila da ću upravo na poduci u Elements-u najviše naučiti u vremenu koje imam na raspolaganju. G. Dominik ima odlično složena predavanja, unaprijed pripremljene materijale, ugodno radno okruženje, a predaje zanimljivo i u logičnom slijedu kako bi prezentirano mogli samostalno primijeniti u što kraćem roku. Profesionalnost i individualan pristup, jasna i ugodna komunikacija, strpljivost i prilagodba dinamike predavanja mom tempu savladavanja gradiva – sve to zajedno ostavlja odličan dojam i volju da se naučeno primjenjuje i nastavi sa usavršavanjem. U svakom slučaju, moj odabir je Elements i za sve druge buduće poduke jer je super zabavno i ne izgleda teško kad vas uči osoba koja ima takav pristup. Hvala!"
Jasminka Ćavarušić

"Evo smo se na koncu posložili doma i najprije moram reči kako je Simon oduševljen načinom i količinom prezentiranoga znanja što po planu što izvan njega. Oduševljen je strpljenjem i metodičnošću što inače često komentira kod svojih nastavnika. Evo njegovih riječi:
"Jako mi se sviđalo što je Dominik imao strpljenja i razumijevanja te je svemu pristupao bez imalo negativnosti ili nervoze ako nešto nisam shvatio. Osim toga sve što smo prošli mi je uglavnom sve ostalo u glavi jer je kvalitetno i ne prebrzo objašnjavao. Jako sam zadovoljan sa njegovim podukama".
Simon Resner"
Vladimir Resner, Creative Director, freelance

"Ja sam Petar i završio sam osnovni tečaj Photoshopa u Elementsu. Tečaj mi je puno značio jer osim što sam naučio Photoshop čak sam i našao posao na temelju njega. Tečaj mi je vodio Dominik koji mi je pokazao sve one fora cakice, čak i one koje ne ulaze u osnovni tečaj nego sam sam naišao na njih pa mi nisu bile jasne. Evo nadam se da će ovaj moj mali roman potaknuti čitatelje da krenu na ovaj tečaj jer se stvarno isplati."
Petar Jurilj

"Pohađao sam početni tečaj Photoshopa kojeg je vodio g. Dominik. Uz obilje primjera i dobru volju, g. Dominik je prenio na sve nas znanje o Photoshopu izuzetno profesionalno i svakome razumljivo. Nastavite tako."
Boris Golub

"Poduka se odvijala u maloj grupi polaznika u kojoj se g.Dominik, kao predavač, mogao posvetiti svakom polazniku. Predavač je bio stručan te izuzetno strpljiv i spreman odgovoriti na svako postavljeno pitanje. Posebno cijenim i dodatnu pomoć i savjete nakon završenog tečaja što mi je jako pomoglo u daljnjem poslovnom usavršavanju i napredovanju."
Mirta Zlatar

"Pohađala sam tečaj Photoshopa koji je vodio g. Popović i mogu ga samo pohvaliti. Sjajan je predavač - izuzetno stručan i strpljiv, pristupačan i zainteresiran za sva dodatna pitanja polaznika. Svaki je sat donio pripremljeni materijal, te je bio otvoren i za komunikaciju mailom u slučaju bilo kakvih pitanja ili nedoumica. Predavanja su bila vrlo sistematična i dobro organizirana, zbog čega mi je tečaj bio od velike koristi, te bih svakako preporučila g. Popovića kao predavača svakome tko želi u kratkom roku ovladati nekim od ovih programa."
Mirta Atlija

"Gospodin Dominik Popović izvrsno poznaje materiju iz Photoshopa i InDesigna...Što je najvažnije...ima posebnu sposobnost da na vrlo jasan i jednostavan način prenese znanje na učenika. Osim toga... vrlo je pozitivan i neposredan u kontaktu...Može ga se sve pitati bez imalo ustručavanja...jer...ima neograničeno strpljenje i uporan je dok nije siguran da je učeniku sve potpuno jasno. Drži se striktno dogovorenih termina i nikad ne kasni. S poštovanjem mu šaljem jedno veliko HVALA :-)"
Željana Angelina Županović

"Početni tečaj Photoshopa, Dominik: učitelj koji ima znanje, i zna kako ga prenijeti dalje: strpljiv, jasan i precizan. Uz sve naučeno, usadio i želju za još učenja i usavršavavanja - divno."
Aleksandra Dukić

"Dominik Popovic je izvrstan predavac, koji svoje znanje vrlo lako prenosi na druge. Strpljiv je, te su predavanja vrlo dataljna, zanimljiva i efektivna."
Katja Hamin

"Izvrstan predavač, naoružan strpljenjem za početnike. Puno novih i korisnih informacija stekla sam ovim tečajem te isto preporučujem svakom novom početniku.Isplati se!"
Katarina Franković

"Predavač Dominik Popović vrlo je strpljiv i koncizan. U vrlo kratkom vremenu svladala sam sve osnovne alate programa Photoshop. Vježbe su bile vrlo sistematične i organizirane. Mogla sam i po potrebi raditi na vlastitom materijalu, a predavač je bio otvoren za pitanja i izvan planiranog vremena. Atmosfera je bila opuštena i zabavna, termini fleksibilni. Toplo preporučam! Hvala na znanju! :)"
Frana Dulibić

"Sve pohvale Dominiku na održanom tečaju photoshopa. Prije svega sviđa mi se što je tečaj indvidualan, a termini su po dogovoru. S obzirom da sam imala neko predznanje o photoshopu, ovaj tečaj mi je pomogao da nadopunim svoje znanje i naučim još puno toga. Dominik je zaista stručna osoba i sa strpljenjem odgovara i detaljno objašnjava sva moja pitanja i nejasnoće. Ova edukacija omogućila mi je još bolje i kvalitetnije obavljanje mog posla kojim se trenutno bavim."
Kristina Vešligaj

Gdje smo

Kontaktirajte nas (+385) 99 8368 558